OCT Tuning GmbH

Motortuning is meer dan een even paar paardenkrachten bijvoegen.

O.CT Tuning GmbH is ruim dertig jaar de toonaangevende specialist en kwam in 2004 met het wereldwijd gepatenteerde IPRO terminal die zijn tijd toen al ver vooruit was. De IPRO terminal is vandaag de dag nog steeds actueel en wordt deze continue aangepast naar de laatste motor elektronica van de auto fabrikanten.

De elektronica systemen worden voortdurend geanalyseerd en beschikbaar gemaakt voor de nieuwste motoren. Daar waar andere motortuning aanbieders stilstaan, blijft O.CT Tuning GmbH investeren en innoveren.

De programmering wordt uitgevoerd volgens de fabrieks-voorschriften inclusief TUV goedkeuring. Hierdoor ontstaat een garantiecertificaat conform de garantie voorwaarden van de fabrikant van vierentwintig maanden op het complete voertuig en zestig maanden op de programmering. Het IPRO OBD PROGRAM is even eenvoudig als doeltreffend, kosten-besparend en gebruikersvriendelijk.

Voor meer informatie over O.CT Tuning GmbH, de IPRO terminal en programmeringen, ziet u in onderstaand presentatie.

Bent u geïnteresseerd om in uw bedrijf O.CT Tuning programmeringen naar uw klanten aan te bieden? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.