SoloDiesel tankdop

De oplossing om het tanken van de verkeerde brandstof te voorkomen.

De SoloDiesel tankdop is een innovatie om het tanken van de verkeerde brandstof definitief te voorkomen. De SoloDiesel tankdop zorgt ervoor dat de kleinere diameter van het benzine vulpistool niet past in de grotere diesel vulopening naar de brandstoftank.

Door de bestaande tankdop te vervangen door de SoloDiesel tankdop wordt het tanken van uw dieselbrandstof nog eenvoudiger. U hoeft voortaan niet eerst de tankdop te verwijderen voordat u kunt tanken. Met de SoloDiesel tankdop kunt u direct uw brandstoftank vullen.

De geïntegreerde afsluitklep in de SoloDiesel tankdop sluit automatisch nadat u klaar bent met tanken. De SoloDiesel tankdop voldoet aan de regelwetgeving vanuit het RDW, zoals een overdrukopening en CE markering.

Bescherm met de SoloDiesel tankdop uw wagen(park) tegen kostbare reparaties, logistieke ongemakken en onnodig tijdverlies voor u en uw klanten.

Per jaar tanken +/- 25.000 Nederlanders verkeerde brandstof aan de pomp. Omgerekend 68 drama’s per dag bij de tankstations. De verkeerde brandstof tanken staat op nummer 7 in de “Pech Top 10” van de ANWB.

Voor slechts € 49,95 inclusief BTW kunt u de SoloDiesel tankdop aankopen bij de firma Tuynder BV te Nootdorp. Zij verzorgen voor ons de verkoop en distributie in de BeNeLux en zijn bereikbaar per telefoon op +31 (0)15 256 0828 of per mail op info@tuynder.com